Logo VGEO

Vereniging van Gepensioneerden Elsevier Ondernemingen

 
 
 
       
 
 
Home
Introductie
Statuten/reglementen
Organisatie
Leden
Actueel/nieuws
Pensioenen-nieuws
60-plussers
Agenda
Wat doet u daar
Nostalgische foto's
Elsevier Connect
Links
Archief
Lid worden
Zoek in website

 

 
 

Archief

Pagina's die niet meer actueel zijn, worden verwijderd van de website. Voor sommige onderwerpen is het nuttig ze nog even te bewaren, vandaar dit archief.


VGEO-website is nu ook "digitaal" erfgoed

(27-5-2016)Sinds kort behoort de VGEO-website tot het "digitale erfgoed’’ van deze wereld. De Koninklijke Bibliotheek (KB) heeft haar geselecteerd samen met enkele andere Nederlandse websites. De VGEO-site (www.vgeo.nl) wordt gearchiveerd en bewaard voor toekomstig onderzoek. Lees verder.

Actie !!!

(20-5-2016) In de  NVOG-Nieuwsbrief  wordt de leden gevraagd actie te ondernemen. De kamerleden wordt via het genoemde persbericht gevraagd om o.a. de koopkracht te herstellen en de ouderenkorting te verhogen.
D
e besturen van de genoemde samenwerkende ouderenorganisaties roepen alle senioren op om deel te nemen aan de in het persbericht aangekondigde e-mail en kaartenactie.

Prof. Lans Bovenberg over het pensioenstelsel

(13-5-2016) Het artikel van prof. Bovenberg, waarnaar wordt verwezen in het NVOG-bericht van 13 mei, is moeilijk leesbaar. Daarom is een beter leesbare versie hier te vinden.

  

 

 

Harry Nijhuis "kreeg de geest"

Icarus(24-1-2016) Zo rond 1975 kreeg Harry Nijhuis de geest: hij ging beelden maken van hout. Jaren later ging hij over op boetseren. Dit gaf hem door het materiaal, klei in meerdere soorten en afwerkingsmogelijkheden, meer artistieke vrijheid.

 

 

Jaarlijks Uitstapje 2016

foto (28-8-2016) Op een warme augustusdag hebben ruim honderd van onze leden elkaar weer ontmoet, en wel in het lommerrijke Openluchtmuseum te Arnhem. Lees hier het tekstueel verslag en bekijk hier het fotoverslag van die dag (op beide verslagpagina's zijn de foto's zijn aanklikbaar voor een vergroting).

 

 

 
 
       
 
 
Contact: webmaster