Logo VGEO

Vereniging van Gepensioneerden Elsevier Ondernemingen

 
 
 
       
 
 
Home
Introductie
Statuten/reglementen
Organisatie
Leden
Actueel/nieuws
Pensioenen-nieuws
60-plussers
Agenda
Wat doet u daar
Nostalgische foto's
Elsevier Connect
Links
Archief
Lid worden
Zoek in website

 

 
 

Wat doet U daar?

Het lijkt ons een leuk idee om te lezen wat gepensioneerden zoal doen in hun "vrije tijd". Misschien is het ook een stimulans voor anderen om iets nieuws te ondernemen of om ervaringen uit te wisselen.

Als u graag iets wilt vertellen over uw hobby of hobbies, mail dan naar webmaster@vgeo.nl .


Lucky Knechtmans tekende al sinds haar prille jeugd. Hoewel ze jaren bij Elsevier heeft gewerkt, voelde ze zich altijd meer tekenaar/schilder.
Sinds jaren aquarelleert Henk Snoek en zó goed dat hij zijn werk op exposities toont.
Carrière maken was één ding in het leven van Jan Grijpma, maar hij vond zijn draai pas echt toen hij zijn hobby, het boetseren van portretten, kon uitoefenen ("Ik mocht worden wie ik ben"). Jerôme Heldring
Hoe geologie en geschiedenis met elkaar verweven zijn, bewijst Arie Manten, die de geschiedenis van Breukelen en omgeving in kaart brengt (één boek is klaar, twee anderen staan op stapel) en daarnaast nog veel andere activiteiten ontplooit.
Zo rond 1975 kreeg Harry Nijhuis de geest: hij ging beelden maken van hout. Jaren later ging hij over op boetseren. Dit gaf hem door het materiaal, klei in meerdere soorten en afwerkingsmogelijkheden, meer artistieke vrijheid.

Wanneer komt hier uw bijdrage?

 
 
       
 
 
Contact: webmaster